Tomáš Klus konečně volil s rodinkou v Kanadě! A poslal do Česka vzkaz!

Tomáš Klus volil v Kanadě! 12

Autor: Jan Novák, stars24.cz

27. ledna 2018 5:07

Tomáš Klus i se svou rodinou po minulém fiasku, kdy mu imigrační úředník nepovolil odlet, konečně dokázal po dovolené v tropickém ráji, řádně odvolit.

"Máme odvoleno, teď je to na vás! Seznámili jsme se a dobře si popovídali s panem Ivanem Počuchem, generálním konzulem v Kanadě a jeho partou. Děkujeme za to, bylo to milé a snad dopadne ten koncert I když.. hlavně aby dopadly ty volby, že, ať Jenůfce ten dnešní workshop je něco platnej. Kéž zvítězí slušnost a my jsme zas hrdí na ?? příSlušnost ??," vzkázal Tomáš Klus prostřednictvím sociální sítě instagram lidem doma, v Česku. 

Samozřejmě, pod tímto vzkazem lidem v Česku se rozhořela divoká česká diskuze s urážkami a vulgaritami.

Takže Tomáši, jestliže věříte, že tu zvítězí slušnost, evidujeme první porážku slušnosti.Po volbě se rodina Klusova vydala zpátky domů: "Tak už jsme na cestě zpátky za zbytkem krakýsků.. Doma ?? se prej dějou věci, tak jsem zvědav, kam se podějou. Je to dobře, ač malinko vyhrocenější, než by asi bylo zdrávo, ale hlavně, že je živo stran naší společné budoucnosti. Společenská diskuze je u nás holt v plenkách a je fakt, že některý ty pleny už jsou pěkně nacucaný, ale věřím tomu, že nám ono nadšení “být při tom, mluvit o tom a volit” zůstane, že nezhořkne a konečně se staneme supervizí moci, čímž se pomalu, ale jistě začne rozpouštět strach z názorů.. ( vlastních; co je radši neříkáme/cizích; co ať radši neříkají ). Čím více spolu totiž budeme mluvit, tím více se toho o sobě dozvíme. Predevším pak, že naše touha je stejná napříč tábory - rodinnej kruh, v něm být, mít co jíst a pít. Politika má být prostředkem k tomu, aby těch kruhů mohlo být spokojenejch co nejvíc. Pojďme proto “ty zlý věci” používat dobře a ku prospěchu, nikoli natruc. Bude-li náš přístup ( způsob komunikace ) čistý, nebude ani v politice prostor pro špínu. Vždyť koneckonců tvoříme svět k obrazu svému, tak ať je na něj radost pohledět." 

Témata: Tomáš Klus Tamara Klusová prezidentské volby 2018