Těhotná Alena Šeredová: Měsíc a půl v karanténě! Tohle ji trápí nejvíc!

Alena Šeredová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 19:55

V nezáviděníhodné situaci se ocitla Alena Šeredová. Těhotná modelka zůstala v Itálii a dříve či později bude muset do nemocnice, které jsou zaneprázdněné bojem s koronavirem. Jak to snáší?

Koncem ledna Alena Šeredová oznámila, že je potřetí těhotná, od té doby se toho v životě modelky žijící v Itálii spoustu změnilo. Kupříkladu už je šest týdnů v karanténě. „Mám zhruba šest až osm týdnů do porodu. Začíná to být náročné. Řekněme si popravdě, že to trochu leze na hlavu,“ přiznala dle webu idnes.cz.

„Já osobně nemůžu nikam, protože jsem těhotná,“ vysvětlila někdejší česká vicemiss, která nijak neskrývá, že má strach z toho, co bude. „Porodu se trochu obávám, nejvíce nakažených lidí i lékařů je samozřejmě v nemocnicích,“ konstatovala.

Šeredová dokonce zvažovala, že by se vrátila do Česka, kde je situace přece jen o poznání klidnější. „Napadlo mě to hned. Ale neudělali jsme to. Starší syn mi to nedávno trochu vyčítal,“ přiznala.

„Nejvíce mě trápí, že nevím, kdy uvidím naše. Než se otevřou hranice, to asi bude trvat trochu déle. Mrzí mě, že mamina s taťkou svou vnučku kvůli koronaviru hned tak neuvidí,“ posteskla si na závěr.

Témata: Alena Šeredová