Tomáš Plekanec se v karanténě vrátil do dětství: O tomhle snil!

Tomáš Plekanec 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 18:33

Pro sportovce není jednoduché se v domácí karanténě zabavit, Tomáš Plekanec ale na jeden způsob přišel. Známý hokejista zapátral v archivu a ukázal fanouškům něco opravdu zajímavého. Všem se to ale nelíbilo.

Tomáš Plekanec si v domácí karanténě krátí čas nejrůznějšími způsoby. Když nemůže na led, udržuje se v kondici cvičením s partnerkou Lucií Šafářovou. Čas si ale našel i na staré fotky, mezi kterými našel opravdový klenot.

Nejen, že na sociální síti zveřejnil fotku sebe jako dítěte, která odhalila, jak moc mu jsou podobní synové, které má s Lucií Vondráčkovou, především ale ukázal fanouškům snímek dětského pokoje. Výzdoba zdí mnoho z nich zaujala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tomáš Plekanec (@tomasplekanec), Dub 2, 2020 v 1:49 PDT

Nechybělo hned několik plakátů Jaromíra Jágra, se kterým si Tomáš nakonec zahrál v reprezentaci a v minulé sezóně na Kladně, a dres Toronta. Právě ten vzbudil mezi jeho příznivci velké vášně.

„Jágrova svatyně je úžasná, ale ten dres (Toronta) Maple Leafs… ten už moc ne,“ napsal jeden z fanoušků Plekancovi, který ale hbitě odpověděl, že šlo o shodu okolností. Pravdou ovšem je, že si za Toronto pár utkání také zahrál. 

Témata: Tomáš Plekanec