Jiří Langmajer přiznal: Tohle ho úplně změnilo!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 17:51

Jiří Langmajer o sobě v poslední době několikrát prohlásil, že se změnil. Jak to tak u mužů bývá, zodpovědnost za to nese žena. Populární herec prozradil, jak ho přesně ovlivnila Adéla Gondíková.

Loni v červenci si v Kostelci u Křížků řekli ano Jiří Langmajer a Adéla Gondíková a ani jeden z nich toho zatím rozhodně nelituje. Oblíbený herec naopak dál pěje na svou manželku chválu za to, jak ho dokázala změnit.

Langmajer se podle svých slov konečně naučil pracovat týmově a nesólovat. „Po padesátce se to zaplať pánbůh změnilo. Žije se mi lehčeji a radostněji. Jak v soukromém životě, tak v divadle. Začal jsem myslet ne jenom na sebe, ale víc na ty ostatní,“ řekl dle webu novinky.cz v rozhovoru pro Právo.

Změnu přisuzuje právě Gondíkové. „Potkal jsem někoho, kdo mě to učí a s kým jsem natolik rád, že dělám všechno proto, abych s ním byl i nadále. Tudíž nemůžu zůstat takový, jaký jsem byl. Musel jsem se změnit,“ vysvětlil.

„Adéle naslouchám velice rád, protože při tom odpočívám. Když přijdeme pozdě večer z divadla a máme chvíli, kdy si můžeme dát skleničku vína nebo jedno pivo, ona něco povídá a mě to krásně uklidňuje. Vím, že ví, že jí nemusím odpovídat,“ dodal Langmajer.

Témata: Jiří Langmajer Adéla Gondíková