Monika Štiková po porodu Ornelly: Reakce babičky většinou vypadá jinak!

Monika Štiková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 16:30

K idyle mají vztahy v rodině Ornelly Koktové daleko. Její maminka Monika Štiková by měla mít radost, že přišlo na svět další vnouče, ona ale zareagovala jinak. Z dcery si naopak utahuje.

Jak vás stars24.cz informoval, Ornella Koktová tento týden porodila druhého potomka, dalšího syna, kterému s manželem dali jméno Sven. Po narození dítěte nám její rodina opět ukázala, že vztahy v ní opravdu nejsou ideální.

Monika Štiková se totiž vyjádřila tak, jak by zareagovala asi jen málokterá babička. „Navrhuji všem rozhořčeným slípkám a mimoňům s IQ tykve, že navrhuji, aby napsali prezidentovi Zemanovi, aby udělil Ornelle řád za hrdinství,“ napsala na facebooku.

„Protože žádná jiná žena na světě nerodí císařem a žádná to nemůže zvládnout sama a ty tři hodiny na JIP, což je běžná PRAXE po císařském řezu, to je prostě hrdinství,“ komentovala ironicky fakt, že se porod neobešel bez komplikací.

Sama Monika podle svých slov zažila mnohem komplikovanější porod. „Já tam byla tři dny, protože mi šlo opravdu o život a nikomu to necpu,“ řekla k pobytu na jednotce intenzivní péče.

Témata: Monika Štiková Ornella Koktová