Agáta Prachařová a rozvod s Jakubem? Jde do tuhého!

Jakub a Agáta Prachařovi 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 14:10

Nevyhnutelné se brzy stane skutečností? S rozvodem manželů Prachařových se počítá už poměrně dlouhou dobu, protože si Jakub i Agáta již nějaký čas dělají, co chtějí. Teď to konečně vypadá, že se celá záležitost vyřeší.

Prakticky nikdo už nepočítá s tím, že by to Jakub Prachař a jeho stále ještě právoplatná manželka Agáta dali ještě znovu dohromady, protože nás oba už několik měsíců přesvědčují, že si každý z nich žije vlastním životem. Spojuje už je pouze dcera Mia.

Herec a moderátor se navíc podle všeho zakoukal do modelky Denisy Dvořákové, zatímco Agáta sice zkoušela randit, s podnikatelem Zdeňkem dokonce byla na dovolené v Thajsku, ale nový vztah nakonec zavrhla.

Všechno nasvědčuje tomu, že na pořadu dne je rozvod. Server blesk.cz uvádí, že tento týden jeho fotoreportéři zastihli modelku a moderátorku na cestě k právníkovi. Dosud přitom dvojnásobná maminka tvrdila, že na rozvod nijak nespěchá.

„Vzhledem k tomu, že si oba už vytvořili vlastní životy a Jakub má novou partnerku, tak se k sobě nejspíš nevrátí,“ řekl zdroj zmíněného serveru o nevyhnutelném konci jejich vztahu.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař