Dominika Gottová nezapomněla: Dojemná omluva tátovi!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 8:29 | Aktualizováno: 4. dubna 2020 17:52

Od úmrtí Karla Gotta uplynulo tento týden šest měsíců a jeho nejstarší dcera na to pochopitelně nezapomněla. Dominika Gottová mu poslala do hudebního nebe omluvný vzkaz.

Prvního dubna uplynulo půl roku od odchodu legendárního zpěváka. Karel Gott (†80) počátkem října podlehl akutní leukémii, o které fanouškům řekl jen o pár týdnů dříve. Toto „výročí“ si samozřejmě připomínají jeho příbuzní.

Jak vás stars24.cz informoval, prvního dubnového dne zveřejnila Ivana Gottová dojemné vyznání, ve kterém naznačila, jak se ona a dcery Charlotte a Nelly se smrtí Karla vyrovnávají. Nejstarší dcera Mistra se rozhodla, že nezůstane pozadu.

Dominika Gottová zareagovala sebekritickým vzkazem. Co by tatínkovi řekla, kdyby ještě měla tu možnost s ním mluvit? „Že se omlouvám za to, a je mi moc líto, že jsem poslední léta byla špatná dcera! Už jenom proto chci být lepší a lepší! Snad se z nebe dívá,“ řekla webu blesk.cz.

Gottová se v posledních týdnech postavila na vlastní nohy. Nedávno se přestěhovala ze středočeského azylu u kamarádky do svého nového bytu v pražských Vysočanech.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott