Josef Laufer: Vzkaz Yvetty Blanarovičové vás chytne za srdce!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2020 16:21 | Aktualizováno: 3. dubna 2020 20:15

Josef Laufer je dál ve vážném stavu v nemocnici, na jednu věc se ale může spolehnout. Legendární zpěvák má velkou podporu přátel, se kterými hraje v divadle. Následující vzkaz herečky Yvetty Blanarovičové mluví za vše.

Jak vás stars24.cz informoval, osmdesátiletý Josef Laufer leží už přes dva týdny v jedné z pražských nemocnic v umělém spánku kvůli srdečním problémům, které se u něj projevily při plánované operaci. 

Kolegové mu pochopitelně drží palce, aby se co nejrychleji zotavil. Snímek s ním zveřejnila na sociální síti Yvetta Blanarovičová. „Držím palce, ze všech sil, můj drahý kolego,“ napsala na instagramu.

Společný snímek legendárního zpěváka a oblíbené herečky vznikl teprve v únoru při příležitosti galakoncertu k 18. výročí Divadla Broadway. To byl ještě Laufer plný elánu a vystupoval.

Divadlo sice momentálně kvůli vládnímu zákazu nefunguje, všichni ale doufají, že až se věci vrátí do normálu, bude u toho opět i Laufer. Lékaři ovšem stále vyčkávají s jeho probuzením z umělého spánku.

Témata: Josef Laufer Yvetta Blanarovičová