Karel Šíp se loučí s diváky?! Od dubna je všechno jinak!

Šíp, Karel

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2020 15:10 | Aktualizováno: 5. dubna 2020 13:30

Páteční večer na prvním programu České televize neodmyslitelně patří divácky oblíbené talk show Karla Šípa. Od dubna je ale všechno jinak. Kvůli karanténě totiž na Kavčích horách přerušily výrobu nových epizod.

Koronavirová epidemie výrazně omezuje i televizní produkci. Komerční televize přerušily natáčení nekonečných seriálů, zastavila se i výroba oblíbených talk show. Výjimkou není ani českotelevizní Všechnopárty.

Veřejnoprávní televize už před časem oznámila, že nové díly talk show Karla Šípa se zatím točit nebudou. Tou dobou však měla ještě nějaké díly v zásobě. S koncem března ale premiérové epizody došly.

Co to znamená pro fanoušky oblíbeného pořadu? V podstatě nic hrozného, protože Všechnopárty poběží v pátek večer i nadále, budou se však vysílat reprízy. Dnes půjde např. o epizodu s herečkou Terezou Brodskou.

Ani Šíp nemusí být nijak zvlášť naštvaný, pauzu má i jeho hlavní soupeř z konkurenční komerční televize. Prima totiž potvrdila, že do odvolání nepoběží ani premiérové díly Show Jana Krause.

Témata: Karel Šíp pořad Všechnopárty