Timo Tolkki se úplně pomátl? Šíří bludy o koronaviru!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2020 10:52

Fanoušci Tima Tolkkiho by se měli mít na pozoru. Finský hudebník, toho času žijící v Mexiku, totiž na sociální síti šíří bludy o koronaviru. Naposledy se vyjádřil k povinnosti nosit roušky i k původu viru.

Timo Tolkki zůstává v Mexiku, kde teprve v pondělí vyhlásili stav zdravotní nouze a do konce dubna zastavili veškeré zbytné činnosti a zakázali shromáždění nad 50 osob.  Úřady v zemi dosud zaznamenaly 1378 nakažených a 37 úmrtí.

Finský hudebník už několikrát uvedl, že sleduje i situaci v Česku, ke kterému ho pojí vztah prostřednictvím manželky Dominiky Gottové. Když vidí, co se tu děje, nejspíš kroutí hlavou. „Roušky ničemu nepomohou… Ptal jsem se několika doktorů a všichni říkají to samé… Jenom chtějí vydělat peníze,“ napsal na sociální síti.

Timo má, co se koronaviru týče, jasný názor, se kterým by ovšem naprostá většina lidí a především odborníků nesouhlasila. „O situaci ve světě mluvím tady na facebooku velice otevřeně a říkám vám tohle… Tohle je virus stvořený lidmi už před 10 lety… Vakcína existuje už roky… Do měsíce bude konec,“ tvrdí Tolkki.

Ten je jistě rád, že v Mexiku nebyl zaveden zákaz vycházení a že restaurace zůstávají otevřené. Dál má totiž kam chodit na schůzky s novou partnerkou Ingrid, kterou už představil fanouškům.

Témata: Timo Tolkki