Dagmar Havlová tohle nečekala: Přišel jí omluvný dopis!

Dagmar Havlová šije roušky 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2020 9:35

Tak rychlou reakci nejspíš Dagmar Havlová nečekala. Krátce poté, co vyšlo najevo, že její fotografii zneužili na internetu k propagaci, přišel jí omluvný dopis. Jak to jednatel firmy bývalé první dámě vysvětlil?

Jak vás stars24.cz informoval minulý týden, fotka Dagmar Havlové byla zneužita k propagaci internetového obchodu, dokonce bylo podáno trestní oznámení. K soudu ale kauza možná nedoputuje. Populární herečka zveřejnila na sociální síti omluvný dopis od pana Kolomazníka.

Ten se chtěl srdečně omluvit za způsobené potíže a vzniklou újmu a vše se pokusil vysvětlit. Fotku prý omylem stáhla a použila externí programátorská společnost. „Tato skutečnost mě velmi mrzí. Mě osobně to dost zásadním způsobem zasáhlo, protože jsem doopravdy vůbec nic netušil a o ničem jsem nevěděl,“ tvrdí jednatel e-shopu. 

„Jako první dámu a osobnost Vás velmi respektuji, uznávám a beru Vás jako vzor pro všechny ostatní i vzhledem ke krizové situaci a tomu, jak jste se zachovala a začala jste v ČR jako první šít roušky, které se nepodařilo vládě ČR zavčasu sehnat dostatek,“ píše se v dopise. 

Kolomazník prý nevěří tomu, že by si někdo myslel, že má Havlová s obchodem cokoliv společného. Podle něj se jednalo o nešťastnou shodu náhod.

„Upřímně neexistuje žádný motiv, nebo důvod proč by to mělo být úmyslně, protože bychom z toho vůbec nic nezískali, akorát potíže a problémy. Opravdu mě to velmi mrzí a rád bych se Vám tímto vřele omluvil a slíbil Vám, že se již nic takového nebude opakovat,“ vzkazuje Kolomazník bývalé první dámě.

Havlovou v závěru požádal, aby situaci vyřešili smírem s příslibem, že se nic takového již nebude opakovat. „Se vší úctou, jediné, co si opravdu nepřeji, je mít jakékoli problém s Vámi a jsem ochoten se i veřejně omluvit nebo udělat cokoliv, co by tuto záležitost nějakým způsobem odčinilo,“ dodal jednatel.

Témata: Dagmar Havlová