Ivana Gottová: Drsné obvinění kvůli dojemnému vzkazu Čechům!

Karel Gott s manželkou Ivanou (foto: Jan Malíř) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 17:57

Ivana Gottová před pár dny prolomila mlčení, aby vzkazem vyjádřila podporu všem lidem, kteří jakýmkoliv způsobem pomáhají v boji s koronavirem. Ona sama ale čelí drsnému obvinění kvůli prosincovým koncertům.

Jak vás stars24.cz informoval, Ivana Gottová tento týden zveřejnila dojemný vzkaz, který doprovodila fotkou s manželem Karlem Gottem (†80), od jehož smrti včera uplynulo půl roku. 

Vdova vyjádřila podporu a obdiv všem, kteří v těchto dnech pečují jak o nemocné seniory v nemocnicích a různých zařízeních, tak o zdravé seniory doma. „Sama dobře vím, jak láskyplnou péči, či výpomoc druhých, byť alespoň při nákupech, senioři ocení,“ uvedla na sociální síti.

„Věřím, že vás snad budu moci na podzim a v zimě alespoň potěšit třemi, snad i pro vás, krásnými a dojemnými projekty spojenými s mým manželem Karlem,“ připomněla mimo jiné dva prosincové vzpomínkové koncerty.

Právě kvůli tomu čelí Ivana drsnému obvinění, že situace využila k propagaci. „Aneb i tak se dají promovat podzimní koncerty. Neříkám nic, jen něco pro píáristy,“ uvedl na twitteru bývalý bulvární novinář Pavel Novotný.

Témata: Ivana Gottová Pavel Novotný Karel Gott