Gottova ex slyšela šokující věc: Koronavirus měla už před měsícem?!

Karel Gott 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 15:22

Jedna z mnoha žen, která měla tu čest strávit nějaký čas s legendárním Karlem Gottem, řeší nepříjemné potíže. U Taťány Smutné se objevilo podezření na koronavirus. Lékaři jí vzápětí řekli šokující věc.

Jak vás stars24.cz informoval včera, někdejší Gottova milenka Taťána Smutná skončila v nemocnici s podezřením na nákazu koronavirem. Objevily se u ní některé příznaky nemoci Covid-19, např. vysoké horečky a kašel. Testy ji ale napoprvé nepotvrdily.

Web ahaonline.cz uvádí, že podle lékařky z mnichovské nemocnice mohla onemocnění prodělat už počátkem března. „Bylo mi tehdy zle, ale dělali mi zkoušky jen na infuenzu. Dostala jsem pouze léky na kašel,“ řekla serveru Mistrova ex.

Symptomy se u ní tehdy projevily krátce po návratu z Česka. Jelikož nebyla v žádné rizikové oblasti, nenapadlo ji ani lékaře, že by mohlo jít o koronavirus. Díky doktorům se jí alespoň nyní konečně ulevilo. 

„Stále mi dávají kapačky a taky injekce na ředění krve po embolii plic, kterou mi diagnostikovali. Ještě si zde asi pobudu,“ prozradila Smutná, které už ale klesla teplota a z infekce ji přesunuli na normální pokoj. 

Témata: Karel Gott