Ornella Koktová po porodu na JIPce! Co se stalo?

Ornella Koktová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 14:04

Ornella Koktová ve středu přivedla na svět druhého syna, který dostal severské jméno Sven. Porod se ale neobešel bez komplikací. Hrdá maminka podle dostupných informací skončila na jednotce intenzivní péče.

Jak vás stars24.cz včera informoval, Ornella Koktová se na Apríla stala dvojnásobnou maminkou. Sedmiletý Quentin se dočkal brášky s podobně neobvyklým jménem Sven. Chlapeček přišel na svět ve známé porodnici U Apolináře.

Hrdý tatínek Josef Kokta už včera uvedl, že maminka i jeho další potomek jsou v pořádku. Podle informací webu blesk.cz je však bývalá modelka na jednotce intenzivní péče. Ona sama vysvětlila, proč tomu tak je. Rodila císařským řezem.

„Měla jsem po porodu s Quentinkem moc slabou jizvu a moje tělo by ty kontrakce nedalo. Způsobilo by to masivní krvácení, a nebo taky rupnutí jizvy. Takže byl by to přímo hazard se životem,“ sdělila zmíněnému serveru.

Ornella se vyjádřila také k exotickému jménu druhého syna, které se hned stalo předmětem debat. „Protože máme rádi skandinávskou historii a zároveň jsme chtěli kosmopolitní jméno,“ okomentovala volbu.

Témata: Ornella Koktová