Chantal Poullain: Strach o maminku! Nakazila se koronavirem!

Chantal Poullain (foto: nova - Art) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 12:08

Chantal Poullain má stále příbuzné ve Francii, kde se situace kolem koronaviru vymyká kontrole. Oblíbená herečka přiznala, že se virem nakazila její maminka a musela být hospitalizována.

Chantal Poullain přiznala, že se nákaza koronavirem bohužel potvrdila v její rodině ve Francii. „Onemocněla neteř Magali a i moje čtyřiaosmdesátiletá maminka, která je momentálně hospitalizovaná,“ prozradila webu idnes.cz.

Maminka oblíbené herečky je zatím ve stabilizovaném stavu. „I tak se o ni moc bojím. Maminčina vitalita je adekvátní věku, je hodně oslabená,“ konstatovala bývalá manželka Bolka Polívky s tím, že není jediná, kdo má teď podobné starosti o své nejbližší.

Od další nakažené příbuzné pak má další zajímavé informace. „Od neteře mám informace, jak jí ve stavech dušnosti hodně pomáhá jogínské dýchání pranajáma. Józe se naštěstí věnuje už dlouho, což teď může skvěle zúročit,“ dodala Poullain.

Chantal s příbuznými dál udržuje spojení, podporu má i u sebe doma. Karanténu totiž tráví se svým synem Vladimírem a jeho přítelkyní.

Témata: Chantal Poullainová