Těhotná Leichtová chce zase znát názor fanoušků: Minule to špatně dopadlo!

Leichtová, Kristýna 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 10:52

Kristýna Leichtová se chystá na příchod druhého potomka, nedávno proto dala najevo, jak ji štve, že otcové nesmějí k porodu.Následně se dočkala i negativních reakcí. Přesto chce opět znát názor fanoušků na jednu věc. Co ji zajímá tentokrát?

Těhotnou Kristýnu Leichtovou nedávno pořádně rozzlobil vládou nařízený zákaz přítomnosti otců u porodu, což vedlo k poměrně bouřlivé diskuzi na instagramu. Na jejím profilu už ji ovšem nenajdete. Hvězda seriálu Comeback přesto na fanoušky nezanevřela a znovu je žádá o názor. 

Hrdá maminka s dcerou a partnerem vyrazila mimo Prahu. „Život na chalupě je fajn,“ konstatuje Leichtová. Zároveň ale přiznává, že už se do něj vkrádá rutina, a tak prosí o rady a vychytávky. Aby se nic neopakovalo, prozradila příznivcům, jak momentálně tráví čas.

„Každé ráno se musíme rozhodnout zda odnést zbytky ovcím, nebo slepicím. Dopolední spánek v kočáru na dvoře, oběd ‘co kamna a špajzka dá’. Když je hezky a teplo, pracuje se na zahradě. Když je hnusně, máme pastelky a vodovky,“ popsala.

„Večer buřta na ohni, nebo avokadovou pomazánku. Koupel u kamen a pohádky. Pak hromadné čtení knížky. Dvě hodinky dospěláckého života a nejpozději v půl jedenáctý zalehnout všichni. Takhle žijeme my v kantaréně,“ dodala Leichtová.

Témata: Kristýna Leichtová