Těhotná Monika Bagárová: Koronavirus její rodině pořádně zatopil!

Monika Bagárová a Makhud Muradov čekají dítě 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 9:36

Monika Bagárová je v pokročilém stádiu těhotenství, pochopitelně má tedy obavy o zdraví. Nákaza se naštěstí zatím zpěvačce a jejím příbuzným vyhýbá, koronavirus už ale její rodině pořádně zatopil.

Těhotná Monika Bagárová už ze sebe setřásla strach z koronaviru. Faktem ale zůstává, že epidemie udělala někdejší účastnici a nynější porotkyni SuperStar hned několik čar přes rozpočet. O jedné z nich promluvil její partner.

MMA zápasník Makhmud Muradov ji stále ještě nepředstavil svým uzbeckým rodičům a teď to opravdu nevypadá na to, že by se mu to podařilo. „Chtěl jsem, aby rodiče byli tady, když se brzy narodí malá, ale pánbůh měl jiné plány. Beru to tak, že se to mělo stát,“ prozradil webu expres.cz.

„Naposledy jsem viděl rodiče doma na Silvestra. Každý den si voláme, dvakrát třikrát,“ dodal Muradov, kterého může utěšovat snad jen fakt, že alespoň podle jeho názoru epidemii v rodné zemi také mají relativně pod kontrolou.

Další čáru přes rozpočet jim v souvislosti s koronavirem udělala česká vláda. Zatím totiž není jasné, jak dlouho zůstane v platnosti zákaz přítomnosti otců u porodu. Je tedy dost dobře možné, že Monika se bude muset obejít bez podpory Makhmuda.

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov