Andrea Pomeje má strach o tátu: Bojuje s koronavirem!

Andrea Pomeje 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. dubna 2020 15:51

Strach o příbuzné má momentálně kvůli koronavirové epidemii snad každý Čech, Andrea Pomeje má ale důvod k ještě větším obavám. Její tatínek už totiž s nákazou bojuje.

Andreu Pomeje koronavirus připravil o práci, mnohem větší obavy má však vdova po oblíbeném herci o svého tatínka. Ten totiž patří ke zdravotníkům, kteří s nákazou bojují v první linii.  

„Většinou to v našich životech bývá tak, že jsou rodiče pyšný na své děti! Já jsem už hodně dlouho pyšná na své rodiče. Na maminku za to, jakým je člověkem a že i přes všechnu práci, co má, pomáhá jiným. Taťku jsem obdivovala vždycky!“ svěřila se na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ANDREA POMEJE (@andreapomeje), Dub 1, 2020 v 3:33 PDT

„Taťku jsem obdivovala vždycky! Myslím, že kdyby s nimi každý strávil, byť jeden den, divil by se, s čím vším se musí potýkat. Když si představím, kolik životů za těch 30 let zachránil, jsem na něj neskutečně pyšná. V téhle době se o něj sakra bojím,“ uvedla dýdžejka.

Sama Andrea momentálně bojuje se zdravotními problémy, koronavirus to naštěstí není. „To by nebyla Andrejka, kdyby v době pandemie koronasr**jdy neměla angínu, že jo,“ prozradila na síti. 

Témata: Andrea Pomeje