Marek Ztracený v karanténě: Partnerka ho poslala na samotku! Přišla omluva!

Marek Ztracený 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. dubna 2020 12:06

Marek Ztracený musel po návratu z dovolené do karantény, dokonce se oddělil i od zbytku své rodiny a je podle svých slov na "samotce". Možná právě proto se rozhodl veřejně omluvit partnerce Marcele.

Marek Ztracený se před několika dny vrátil z dovolené na Mauriciu a v rámci povinné karantény se s partnerkou rozhodli pro „samotku“, každý z nich je v jiném bytě. Hudebníkovi díky tomu došlo hned několik věcí, které nevnímal. 

Oblíbený zpěvák a skladatel „zjistil“, že nádobí se samo neumyje a neuklidí a prádlo se nevypere. „Doma, když se oholím, tak se to umyvadlo většinou umyje samo od sebe… to moje tady se nějak samo nemeje… spíš jakoby vůbec,“ konstatuje.

„No abych to zkrátil... Buď máme doma kouzelný byt a spotřebiče, nebo kouzelnou partnerku. Člověk si sice první den řekne, že na tom toho zas tolik není, ale ono další dny si uvědomí, že mu to zabere značnou část dne a že to není ten nejzábavnější koníček,“ píše Ztracený na instagramu.

„Tímto se chci omluvit za svoje leckdy přiblblé řeči a představy ohledně tohoto tématu své přítelkyni, vlastně i všem svým bývalým přítelkyním a vyseknout poklonu partnerkám, maminkám a ženám, které už si možná ani neuvědomují, že to dělají a říct, že je to od vás hezký. Od teď přiložím trochu víc ruku k dílu,“ slíbil na závěr.

Témata: Marek Ztracený