Karel Gott (†80): Tajná dohoda vdovy Ivany s televizí potěší fanoušky!

Karel Gott 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2020 17:52

Karel Gott a Silvestr? Tahle kombinace fungovala odjakživa a měla by i letos. Vdova Ivana Gottová se údajně dohodla s veřejnoprávní televizí na zajímavé spolupráci. Výsledek uvidí diváci poslední den tohoto roku.

Počátkem února se na oficiálních webových stránkách zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) objevilo oznámení o velkolepé rozlučce, která by se měla odehrát jen pár dní před letošními Vánocemi, ačkoliv momentálně si nemůže být jistí ničím. 

Největší hvězdy české a slovenské populární hudby se společně sejdou na pódiu pražské O2 areny, kde se 15. prosince 2020 od 19 hodin uskuteční velký vzpomínkový koncert s názvem Pocta Karlu Gottovi. O den později bude následovat ještě jedna show.

Kdo si nezvládl pořídit vstupenku, ten už nemusí smutnit. Podle informací webu blesk.cz se veřejnoprávní Česká televize domluvila s Ivanou Gottovou, že na Silvestra od osmi večer odvysílá záznam toho nejlepšího z obou koncertů.

Zástupci Gottovy rodiny to zatím odmítli oficiálně potvrdit. „Zatím je záznam koncertu Pocta Karlu Gottovi v rovině jednání s Českou televizí,“ řekla serveru rodinná mluvčí Aneta Stolzová.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová Česká televize