Jaroslav Dušek pobouřil mnoho lidí: Pořad o léčbě koronaviru mu smazali!

Jaroslav Dušek 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2020 16:39 | Aktualizováno: 1. dubna 2020 9:37

Jaroslav Dušek se v poslední době věnuje divadlu a natáčení ezoterických pořadů, jejichž obsah dokáže mnoho lidí vyděsit. Poslední epizodu o koronaviru dokonce oblíbenému herci z internetu smazali. Co v ní zaznělo?

Ptáte se občas, kam zmizel Jaroslav Dušek, kterého proslavila role učitele v legendární komedii Pelíšky? Teď se herec pozoruhodným způsobem připomněl, moc dobrou reklamu si ovšem neudělal. 

Dušek v poslední době věnuje čas hlavně divadlu a pořadu Duše K, kam si zve opravdu zajímavé hosty. Naposledy jím byl léčitel Milan Calábek a téma bylo velice aktuální. Řešila se léčba nového koronaviru. 

„Ráno si vezmeš antabus, odpoledne nebo k večeru glukonát měďnatý, případně zinečnatý. Tato látka působí na jeden bod, na nakaženou buňku, která spáchá sebevraždu,“ konstatoval léčitel. Podle něj by taková léčba zabrala do pěti dnů. 

Odborníci však nad těmito slovy kroutí hlavou. Není divu, že záznam pořadu byl z platformy YouTube smazán, protože se kvůli němu akorát šířily vědecky nepodložené informace.

Témata: Jaroslav Dušek