Lucie Vondráčková kraluje hitparádám: S písni, kterou fanoušci neznají?!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2020 14:05

Lucie Vondráčkové se odjakživa může spolehnout na věrné fanoušky, kteří jí v posledních měsících zařídili vítězství v několika hitparádách. Mnozí z nich přitom přiznávají, že písničku, pro kterou se hlasuje, ani pořádně neznají.

Koronavirus připravil Lucii Vondráčkovou o dlouho očekávaný návrat na divadelní prkna. Úspěchy alespoň dál slaví její nedávné hudební počiny, kterými se herečka a zpěvačka nezapomíná chlubit na sociálních sítích.

S písničkou Stanice svět minulý týden opět kralovala v hitparádě jednoho z nejposlouchanějších tuzemských rádií. Jak se ale ukazuje, fanoušci pro skladbu hlasují, aniž by ji pořádně znali.

„Hodně se ptáte co je to za písničku... tak tady celá... ať vám přinese lepší náladu,“ napsala Vondráčková na facebooku a připojila odkaz na svůj kanál na platformě YouTube. Při pohledu na něj přišla dvojnásobná maminka na zajímavou věc. 

„Zjistila jsem, že na mém YT kanálu (kde už je vás přes 30 tisíc) chybí hodně klipů. Tak jsme dali s bráchou hlavy dohromady a od zítřka pro vás začnu doplňovat chybějící písničky. Snad vám přinesou radost,“ vzkázala Lucie příznivcům. 

Témata: Lucie Vondráčková