Tereza Kerndlová je dál ve Španělsku: Chce domů, ale…!

Tereza Kerndlová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2020 10:55 | Aktualizováno: 31. března 2020 19:05

Tereza Kerndlová dál zůstává "uvězněná" s manželem ve Španělsku. Jejich pobyt na jihu Evropy se prodlužuje navzdory tomu, že by se chtěla vrátit domů do Česka. V čem je problém?

Tereza Kerndlová si před časem pochvalovala, že Marbelle se koronavirus vyhýbá, momentálně už je ovšem situace ve Španělsku dost odlišná. Země na Pyrenejském poloostrově patří k nejhůře zasaženým.

I proto začala dcera legendárního zpěváka Ládi Kerndla urychleně řešit návrat domů. Zprvu to vypadalo, že se na ni usmálo štěstí. „Tak jsem našla let do Prahy, přes Amsterdam na 4. dubna, no uvidíme, jestli to klapne, nebo budu hledat jinej,“ uvedla. Jenže situace se opět změnila.

„Poletím… nepoletím? Tak nám opět zrušili let,“ přiznala sympatická zpěvačka na instagramu. Plány ale nemění, stále se chce vrátit do Česka. „Ale poletím... akorát, že nevím kdy,“ konstatuje.

Naopak její manžel už počítá s tím, že možná ve Španělsku zůstanou. „Ne, jsme v pohodě, nehroutíme se! Takže vše s optimismem... Jen můj muž říkal, aby z toho nebyly dva roky prázdnin,“ dodala Kerndlová.

Témata: Tereza Kerndlová