Dominika Gottová strachy bez sebe? Podezření na koronavirus v okolí maminky se nepotvrdilo!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2020 8:27 | Aktualizováno: 31. března 2020 12:13

Dominika Gottová se přestěhovala blíž mamince, kvůli zákazu návštěv za ní ovšem nemůže. V okolí její matky měl navíc údajně řádit koronavirus. Podezření se ale naštěstí nepotvrdilo.

Jak vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová se nedávno přestěhovala ze středočeského azylu u kamarádky Šárky Rezkové do pražských Vysočan, ke kterým mají vztah oba její rodiče.

Zatímco její otec Karel Gott (†80) pracoval ve zdejší fabrice ČKD, na jejímž místě později vznikla mj. hokejová O2 aréna, kde mnohokrát vystupoval jako zpěvák, její maminka Antonie tu momentálně žije v pečovatelském domě pro seniory.

Dominika si tedy Vysočany vybrala z pochopitelných důvodů, stárnoucí mamince chtěla být nablízku. Kvůli vládou nařízenému zákazu návštěv za ní ovšem nemůže. Obavy o její zdraví jsou přitom čím dál větší.

Podle původní informace webu blesk.cz měl být jeden člen personálu domova pro seniory, ve kterém Antonie bydlí, nakažen koronavirem. Zástupci domova ale tuto informaci dementovali. V současné době jim není známo, že by kdokoli z klientů či pracovníků byl nemocen infekcí COVID-19, ani se nečeká na výsledky testů.

Témata: Dominika Gottová