Těhotná Monika Bagárová už se nebojí koronaviru? Tohle udělala o víkendu!

Monika Bagárová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2020 15:09

Těhotnou Moniku Bagárovou ochromil strach o sebe a o nenarozené dítě poté, co se v Česku objevily první případy koronaviru. Dokonce tvrdila, že zůstane doma, dokud to bude nutné. Nakonec to ale nevydržela.

Monika Bagárová zprvu pořádně vyšilovala, když se v Česku objevily první případy nákazy novým koronavirem. Obavy to byly pochopitelné, jelikož někdejší účastnice a nynější porotkyně je totiž v očekávání narození miminka.

„Přátelé, ani mě není jedno, co se momentálně děje a přiznám se, že mám opravdu strach o sebe a své blízké. Proto jsem se rozhodla zůstat doma, dokud bude potřeba,“ uvedla před časem na sociální síti.

Nakonec to ale nevydržela a o víkendu vyrazila na zdravotní procházku, která bezpochyby prospěla jí i jejímu nenarozenému dítku. Sympatická zpěvačka nijak neskrývala, že jí tahle aktivita prospěla.

„Ach… Musím přiznat, že to byl ale zážitek jít po tak dlouhé době na pořádnou procházku do přírody. Najednou je člověk vděčněj za to, co mu dříve přišlo úplně běžný,“ přiznala na instagramu.

Témata: Monika Bagárová