Veronika Kopřivová vůbec nestíhá: Prošvihla vlastní narozeniny?!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2020 13:23

Veronika Kopřivová je v posledních dnech a týdnech v jednom kole, podnikání momentálně přeorientovala na výrobu roušek. Do jejich výroby se zakousla s takovou vervou, že skoro prošvihla vlastní narozeniny.

Veronika Kopřivová je v posledních dnech v neustálém pracovním zápřahu. Její módní kolekce musela stranou, i ona začala se svou firmou šít a prodávat roušky, které se vždy neuvěřitelnou rychlostí vyprodají.

Až o uplynulém víkendu si bývalka Jaromíra Jágra konečně odpočinula. „Chvilka pohody na zahradě a pak doma na gauči vyřizování restů, tak trávím sobotu. Od zítřka začíná zase maximální pracovní nasazení!“ napsala na instagramu.

Modelka navíc přiznala, že kvůli pracovnímu vytížení v podstatě prošvihla vlastní narozeniny, které měla v neděli 22. března. „Musim se přiznat, že až dneska jsem si přečetla všechna přání k narozeninám, které jsem měla před týdnem,“ konstatovala a poděkovala za přání a zprávy plné podpory.

Také Kopřivová se kvůli rouškám vyrovnává se stížnostmi. „Je mi líto, že se pak najde pár lidí, co rejpou a píšou mi, proč roušky prodávám a proč je nedávám zadarmo. Jak jsem již říkala, každou várku roušek rozděluji. Mám vyhrazený počet roušek, který rozdávám (nemusela bych!),“ hájila se na sociální síti.

Témata: Veronika Kopřivová