Slunečná se lidem zalíbila! Jak si to vysvětlují hlavní hvězdy?

seriál Slunečná 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2020 12:08

Populární seriál Slunečná si rychle získal tuzemské televizní diváky, dokonce dosahuje nečekaného výsledku, když ve sledovanosti poráží i konkurenční Ordinaci. Jak si to vysvětlují hlavní hvězdy?

Jak vás stars24.cz informoval, nový „primácký“ seriál Slunečná v časech koronavirové epidemie historicky boduje. Minulý týden měl zatím nejvyšší sledovanost, ve které poráží i letitou stálici od konkurence, Ordinaci v růžové zahradě.

Prsty v tom mají především představitelé hlavních postav. Eva Burešová přitom přiznala, že ji nenapadlo, že by Slunečná mohla být úspěšnější. „Ne snad proto, že bych Slunečné nevěřila, ale nad takovými věcmi jsem ani nepřemýšlela,“ svěřila se webu novinky.cz.

Brzy jí ale došlo, že tentokrát si roli vybrala dobře. „Když mi po odvysílání dílu začaly chodit do zpráv gratulace, vůbec jsem to nechápala. Až druhý den mi vysvětlili, co se nám vlastně povedlo. Měla jsem samozřejmě radost,“ dodala herečka. Její herecký partner Marek Lambora má dokonce pro úspěch seriálu vysvětlení.

„Myslím si, že ten úspěch může být daný i tím, že v jedné z hlavních dějových linek jsou mladí lidé, což možná přilákalo nové diváky,“ řekl v rozhovoru pro server denik.cz.

Témata: seriál Slunečná Eva Burešová Marek Lambora