Nela Slováková: Roušky nemá a vysmívá se trestním oznámením!

Nela Slováková dodává roušky 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2020 11:28

Nela Slováková reagovala na nastalou situaci pohotově a začala dělat byznys s rouškami, která se ovšem vymkl kontrole. Modelka už dokonce čelí trestním oznámením. Co na to říká?

V poslední době hodně utrpěla pověst vítězky reality show Hotel Paradise Nely Slovákové, která začala šít a prodávat nedostatkové roušky. Nestíhá je ale dodávat koncovým zákazníkům, kteří to nesou velice nelibě. Pustila se do ní např. i herečka Veronika Arichteva.

Brněnská rodačka si z toho těžkou hlavu nedělá. „Viděla jsem screeny s podáním trestního oznámení na moji osobu z důvodu nevyřízení storna za dva, pět nebo o něco málo více dní – opět úsměvné. Ale po zhlédnutí profilů, které tato oznámení podaly, se nedivím, že neví, jak dlouho máme na vyřizování vratek,“ konstatovala Slováková dle webu blesk.cz.

Jak vás ale stars24.cz informoval, hromadící se stížnosti jí nebyly vůbec příjemné. Modelka si totiž instagramový profil, který sleduje přes 340 tisíc lidí, pro jistotu uzamkla. Údajně jí však chodí i podpůrné vzkazy. 

„Denně dostávám podporu od xxx tisíců z Vás a volají mi s podporou i lidé, kteří mají v hlavě jasno, jsou to velká jména a důležité osoby, které nemají v hlavě jeden cíl – zničit mě!“ svěřila se Slováková.

Témata: Nela Slováková