Timo Tolkki posílá vzkaz do Česka: Mám se dobře, ale…!

Timo Tolkki 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. března 2020 19:20 | Aktualizováno: 28. března 2020 21:13

Timo Tolkki se zatím nechystá z Mexika zpátky do Evropy, přesto bedlivě sleduje, co se např. v Česku děje. Dokonce se rozhodl poslat vzkaz. Finský hudebník se svěřil s tím, jak se mu momentálně daří.

Timo Tolkki je už několik týdnů v Americe a možnost návratu do Česka, kde žije jeho stále ještě právoplatná manželka Dominika Gottová, je kvůli aktuálním opatřením po celém světě prakticky vyloučena. 

Finský hudebník ale situaci u nás nadále sleduje, dokonce ví, co se o něm píše. „Mám se tady v Monterrey v Mexiku dobře, získal jsem nové přátele, dávám lekce kytary a komponuji novou hudbu pro Avalon,“ napsal na facebooku.

Tolkki si tam užívá života. „Právě včera jsem byl na fantastické party, kterou organizoval můj kamarád Fernando a jeho rodina. Včerejší večer u mě obnovil víru v humanitu. Viděl jsem něco neskutečného, zatímco se celý svět izoluje. Já to rozhodně neudělám a nerozumím tomu,“ vzkázal fanouškům.

„O České republice… Mám byt v Praze, ale je nepravděpodobné, že bych se výhledově vrátil,“ konstatoval Timo a postěžoval si, že o něm kolují lživé informace. „Když jsem tam v únoru skládal písně, nemohl jsem si ani jít v klidu koupit kolu, pořád mě někdo pronásledoval,“  dodal.

Témata: Timo Tolkki