Ewa Farna po kritice pokračuje: Další moudra o koronaviru!

Ewa Farna 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. března 2020 13:48

Ewa Farna se nenechala rozhodit kritikou a dál šíří na internetu své názory na nový koronavirus. Tentokrát současnou situaci přirovnala k jednomu dobře známému seriálu.

Ewa Farna se tento týden dostala do křížku se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou, když se na koronavirové krizi snažila najít něco pozitivního. Spisovatelka pro to pochopení neměla. Zpěvačka se ale k tématu vyjadřuje dál.

Tentokrát přirovnala současnou situaci k seriálu Hra o trůny. „Každý je králem na svém písečku, válčí mezi sebou, chtějí ovládnout lid toho druhého. A pak tady je jiná hrozba (ta za stěnou), která je záležitostí života a smrti,“ napsala na instagramu.

„Musí se všichni sjednotit, zapomenout na své křivdy, potlačit ega, protože teď je třeba bojovat spolu proti zkáze. Všichni musí táhnout za jeden provaz,“ konstatuje populární zpěvačka.

V seriálu prý vidí obrovskou paralelu k tomu, co se teď děje. „Koronavirus, ale i hroucení ekosystému, prostě my vs. příroda. Naše lidské boje teď nemají hrát prim, v našem vlastním zájmu. Nevím, jak vy, ale já vidím, že se to děje! Spolu to zvládneme!“ dodala Farna.

Témata: Ewa Farna