Eva Pilarová (†80) zemřela: Konečně to řekli mamince!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. března 2020 11:50 | Aktualizováno: 27. března 2020 20:20

Snad žádný rodič nechce přežít své dítě, ale v případě Františky Bojanovské se to stalo. Mamince legendární zpěvačky Evy Pilarové konečně řekli, že její dcera před necelými dvěma týdny odešla na věčnost.

V únoru ještě přebírala za Evu Pilarovou (†80) Cenu města Brna, teď měla její sestřenice Helena Štefanová o poznání složitější úkol. Mamince legendární zpěvačky měla oznámit, že její dcera už je po smrti.

Zítra to budou již dva týdny, co nás několikanásobná Slavice opustila, příbuzní ale čekali na vhodný okamžik, kdy to paní Františce říct. „Vzala to tak, že Evičku si k sobě povolal bůh,“ řekla Štefanová webu blesk.cz.

Manžel zpěvačky její maminku na tuto možnost předem připravoval. „Nemohl jsem jí zatajit, že má Eva velice vážné zdravotní problémy. Ale ujistil jsem ji, že netrpí,“ svěřil se serveru Jan Kolomazník.

Pilarová se potýkala se zdravotními potížemi od loňské operace ledvin, více času strávila po nemocnicích než doma. Poslední týdny života byla v Domově svatého Karla Boromejského v pražských Řepích.

Témata: Eva Pilarová