Babička Veronika Žilková slaví: Další přírůstek do rodiny!

Veronika Žilková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. března 2020 11:11

Babička Veronika Žilková sice kvůli všem opatřením nemůže být v kontaktu s řadou rodinných příslušníků, přesto se k ní dostala jedna skvělá zpráva. Na svět se chystá nový člen rodiny.

Veronika Žilková dál zůstává v Izraeli, kde je situace velice podobná té v Česku, kterou ona sleduje jen zpovzdálí. V židovském státě je k dnešnímu dní 3035 potvrzených případů nákazy a deset úmrtí. Ona má přesto jeden velký důvod k radosti.

Populární herečka totiž tento týden oznámila, že čekají další přírůstek do rodiny. „Doba je složitá, ale život se nezastaví… Těším se, že v létě přivítáme dalšího člena rodiny… tentokrát od syna Honzíka a nevěsty Elišky,“ napsala na instagramu.

Nevlastního syna Honzu a jeho sestru Markétu si Veronika osvojila v jejich 8 letech z dětského domova. S chlapcem sice svého času byly problémy, ale teď už je naprosto jasné, že přišel k rozumu. 

Žilková však momentálně vnoučata osobně vidět nemůže. Její dcera Agáta tak zůstala na školou povinného syna Kryšpína a malou dceru Miu úplně sama.

Témata: Veronika Žilková