Třeštíková se kvůli koronaviru pustila i do Klusové! Jak to dopadlo?

Radka Třeštíková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. března 2020 10:01

Spisovatelka Radka Třeštíková bezpochyby umí posoudit formu a obsah textů. V posledních dnech jí vadí instagramové příspěvky o „prospěšnosti“ koronaviru. Naposledy ji naštvala Tamara Klusová.

Radce Třeštíkové lezou na nervy opakující se příspěvky na sociálních sítích o tom, jak někteří lidí vidí koronavirus jako příležitost se změnit. Jak vás stars24.cz informoval, vyčinila takhle už Ewě Farne. Podobný názor jako zpěvačka přitom vyjádřila i manželka Tomáše Kluse.

„Tomáš mi zavolal, že ho budu mít doma ještě o něco déle, než bych chtěla, že je vyhlášen stav nouze. A od té doby zažíváme opravdové štěstí. Ano, mame strach o všechny dědečky a babičky světa, snažíme se pomáhat, ale ze všeho nejvíc si užíváme společného času. Není to požehnání? Není to ta nejúžasnější výzva pro život?“ napsala Tamara Klusová.

Spisovatelka takový názor nesdílí a na koronaviru nic dobrého nevidí. „Je to nemoc a obrovská lidská tragédie s ničivými ekonomickými důsledky. Jestli jste si nebyli schopni vážit času stráveného s rodinou, je to jen váš problém. Kvůli tomu snad nemusel skončit v karanténě celý svět a umírat lidé,“ zlobí se na instagramu.

Klusová se ale nedala. „Tragédie to bezesporu je. Ale sama píšeš, že nejhorší je vzbuzovat v lidech negaci a strach. Vše je o úhlu pohledu. Jestli je tenhle status směřován k mému postoji, tak bych jen ráda napsala, že já se snažím uvádět v téhle temné době, co je na celé té situaci to nejlepší,“ reagovala Tamara.

Témata: Radka Třeštíková Tamara Klusová