Slunečná v časech koronaviru historicky boduje! Čeká ji KONEC?

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. března 2020 8:59 | Aktualizováno: 27. března 2020 13:50

Spousta lidí momentálně neví, jak trávit čas, a tak nakonec skončí u televizní obrazovky. Stále populárnější seriál Slunečná díky tomu v týdnu zaznamenal rekordní sledovanost. Jak dlouho ale ještě poběží?

Koronavirová epidemie výrazně ovlivnila skladbu programu tuzemských televizí. Jak už vás stars24.cz informoval, Nova již oznámila, že v dubnu zmizí z obrazovek seriálové stálice Ulice a Ordinace v růžové zahradě.

Konkurence zatím žádný takový krok nepotvrdila. Nový „primácký“ seriál Slunečná, který je zatím mimořádně úspěšný, se zatím vysílá dál, ačkoliv ho již diváci mohou sledovat pouze v úterý. Tento týden si jich k obrazovce našlo cestu nejvíc v historii.

„Slunečná včera opět zazářila! Jedná se o nejsledovanější epizodu v historii! Jsme rádi, že se díváte a za všechny vaše komentáře, příspěvky a pozitivní ohlasy! Děkujeme,“ oznámila ve středu Prima na instagramovém profilu seriálu.

Není ovšem vyloučeno, že také Prima bude nucena vyřadit Slunečnou z programu. Natáčení nových epizod už totiž bylo přerušeno, ostatně někteří herci, např. Veronika Arichteva, stejně dávali najevo, že v současné situaci v práci pokračovat nechtějí. 

Témata: seriál Slunečná