Alice Bendová nevěřila svým očím! Co se jí stalo na procházce?

Alice Bendová s partnerem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. března 2020 16:22

Alice Bendová se i během karantény chodí vyvětrat na vzduch, tentokrát se jí ale stalo něco opravdu zajímavého. Na procházce potkala osobu, kterou dobře zná. Kdo se schovával za rouškou?

Alice Bendová dodržuje nařízení vlády a většinu dne tráví v domácí karanténě, chodí ale i na doporučené procházky na vzduch. Po návratu z nich ovšem bývá často naštvaná, protože potkává lidi, kteří se stále chovají nezodpovědně. Naposledy se ale stalo něco jiného.

Herečka si naopak pochvalovala, že potkávala samé zodpovědné osoby. Přineslo to ale i jednu komickou situaci. Alice totiž nepoznala jednu dobře známou kolegyni z divadelních prken. 

„Dneska byl tak krásný den, dali jsme i s pejsky 6 kilometrů po lesích a loukách, málo lidí, ale potkali jsme dvě dámy s rouškami a 3 pejsky,“ svěřila se Bendová na sociální síti.

„A díky rouškám jsem já nepoznala Patricii Pagáčovou s maminkou, a ani ona mě, až napodruhé, podle hlasu. Se picnu. No tahle doba přináší i komické situace,“ prozradila herečka na instagramu. „To bylo tak vtipný! Prej Alice, jsi to ty?“ dodala Pagáčová.

Témata: Alice Bendová Patricie Solaříková