Peksa opět škádlí Vondráčkovou: Lucie přijala zajímavou výzvu!

Lucie Vondráčková a Marek Peksa 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. března 2020 9:34

Je to už několik měsíců, co plnila stránky médií aférka Lucie Vondráčkové a Marka Peksy. Teď jsou po období relativního klidu oba zase v kontaktu. Herečka a zpěvačka přijala zajímavou výzvu.

Když byl v létě hokejista Marek Peksa přistižen s Lucií Vondráčkovou, už se spekulovalo, jestli netvoří nový pár. Pak se ale oblíbená herečka a zpěvačka zalekla a vzájemnému kontaktu se raději začala vyhýbat a aférka vyšuměla do ztracena.

Jak vás stars24.cz před časem informoval, svalovci se společnost slavných dam evidentně zalíbila, protože si na společném focení do oka padl s herečkou Kateřinou „Kairou“ Hrachovcovou. V těchto dnech ale došlo k zajímavému zvratu.

Potvrdilo se totiž, že hokejový brankář stále udržuje kontakt i s Vondráčkovou, která už jednoho hokejistu měla za manžela. S útočníkem Tomášem Plekancem má dva syny. 

Ona sama se totiž na instagramovém profilu pochlubila tím, že přijala výzvu od Peksy, který se snaží udržovat ve formě, ačkoliv nemůže do fitka. Oba se tak snaží udržovat v kondici alespoň skákáním přes švihadlo.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa