Tomáš Klus dál řeší koronavirus: Po kritice cítí hrdost!

Tomáš Klus 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 16:02

Tomáš Klus se stal terčem kritiky kvůli svým vyjádřením v počátcích celosvětové epidemie nového koronaviru, někteří fanoušci ho dokonce žádali, aby už mlčel. Populární písničkář ale změnil tón a téma komentuje dál.

I Tomáš Klus už je přesvědčený o tom, že nový koronavirus představuje pro lidstvo vážnou hrozbu. Koncem ledna ještě lidem radil, aby zbytečně nepropadali panice, nakonec se ale omluvil a uznal, že je situace opravdu vážná.

Jak vás stars24.cz informoval, někteří fanoušci sice dávali písničkáři hlasitě najevo, že už by se k celé problematice neměl vyjadřovat, on si ale stále nedal říct. Naopak se snaží dodávat lidem odvahu.

„Děkuji vám všem. Neumím to popsat. Ten supervelkej vděk vůči každému z vás, kdo se nezalek, ale naopak jej situace vyburcovala k otevření vlastních netušených možností, schopností, sil.. Tu naději, kterou můžeme vyzářit do světa. Tak pyšnej na nás jsem,“ rozplýval se na sociální síti.

Klus těmito slovy komentoval křivku vývoje růstu případů nákazy koronavirem v Česku. „Zůstaňme prosím důslední, obětaví a jeden pro druhého!“ apeloval na lidi.

Témata: Tomáš Klus