Michal David rázně ukončil konflikt s Xindlem: Požene ho k soudu?!

Michal David 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 13:30 | Aktualizováno: 25. března 2020 18:50

Xindl X si před několika dny vypůjčil melodii slavné písně z repertoáru Michala Davida a mezi oběma hudebníky vypukl konflikt. Slavný hitmaker ho teď rázně ukončil. Budou se spolu pánové ještě někdy bavit?

Michal David vystoupil na sociální síti s tím, že by rád ukončil kauzu písně Roušky. „S Xindlem X jsme si vše vyříkali, jsme dál přátelé a nebudeme se v žádném případě soudit, jak jsem se dočetl z vašich komentářů,“ uvedl na instagramu a konstatoval, že rozhodně nešlo o tantiémy.

Slavný hitmaker prý písničkáři vytkl, že použil melodii písně Colu, pijeme colu. „Důvod, proč mi vadil Ondrův remake, je, že se neztotožňuji s jeho textem. Žijeme ve velmi citlivé době a text písně mi vzhledem k momentální situaci přijde neadekvátní a neuctivý k lidem, kteří dělají, co mohou, aby našemu národu pomohli,“ vysvětlil. 

David se následně odvolával na situaci v Itálii nebo Španělsku. „Situace není lehká a samozřejmě se dělá spousta chyb. Je to výjimečný stav, na který nebyl nikdo připraven a na který se ani předem připravit nedá. Místo negací, bychom se my Češi měli semknout a navzájem si pomáhat. Teď musíme bojovat!“ vzkázal.

Populární hudebník všem popřál hodně zdraví a poděkoval zdravotníkům, hasičům, policistům i dobrovolníkům, kteří všemožně pomáhají. „Věřme ale v dobrý konec a že tuto epidemii co nejdříve společně porazíme,“ dodal. 

Témata: Michal David Xindl X