Josef Laufer zůstává v umělém spánku: Lékaři učinili zásadní rozhodnutí!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 8:58

Josefa Laufera v posledních dnech pořádně potrápilo zdraví, se kterým dosud nikdy neměl tak vážné problémy. Oblíbený herec a zpěvák dál zůstává v umělém spánku a lékaři učinili zásadní rozhodnutí.

Jak vás stars24.cz informoval, osmdesátiletý Josef Laufer leží po operaci v jedné z pražských nemocnic kvůli problémům se srdcem. Lékaři ho dokonce museli uvést do umělého spánku. Podle nejnovějších informací tak naštěstí učinili hlavně z preventivních důvodů.

Tak o tom alespoň mluví zdroje webu blesk.cz. „V umělém spánku si odpočine, mozek se pořádně okysličí a tělo se bude snažit nabrat další sílu k životu,“ říká jeden z nich s tím, že doktoři ho zatím nechtějí probouzet.

Podle dostupných informací je populární zpěvák ve stabilizovaném stavu, vyhráno však ještě úplně nemá. „Záleží na tom, jak má silný organismus a zda-li to zvládne mozek,“ konstatoval zdroj serveru. 

Už dříve jeho spolupracovník, producent Oldřich Lichtenberg, uvedl, že Laufer naštěstí není v kómatu a všechny jeho klinické testy jsou v pořádku. Zároveň vyjádřil přesvědčení, že si nejspíš jen potřebuje odpočinout. Doufejme, že má pravdu.

Témata: Josef Laufer