Klusovi znovu zkusili letěl volit do Kanady: Vítězství Miloše? To by...

Klusovi na dovolené 2018 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. ledna 2018 14:02

O tom, jaké peripetie prožil zpěvák Tomáš Klus, když se pokoušel i se svou ženou v prvním kole volby prezidenta odvolit v zahraničí, jsme vás již informovali. Napoprvé jim to nevyšlo, to ale neznamená, že se vzdali.

Klus tráví se svou rodinou delší dobu v zahraničí. Kde přesně sice neprozradil, na sociálních sítích však vysvětloval, že všechny volební místnosti má hodně daleko. Vzhledem k ceně letenek se proto rozhodl, že v prvním kole odvolí v Kanadě. Napoprvé se mu to však nepovedlo, imigračním úřadům se prý tato cesta příliš nezdála, a tak jeho ani jeho ženu do letadla nepustily.

Zpěvák tak v prvním kole volit nemohl. Přesto to nevzdal a rozhodl se opět odcestovat do kanadského Toronta. „Dostali jsme šanci od Kanady a jedeme volit do Toronta. Právě jsme byli propuštěni. A i když je to trošku dražší volba, tak jedeme volit, protože vítězství Miloše Zemana by nás vyšlo daleko Drahoše,“ žertuje Klus ve videu, které zveřejnil na facebooku.

Už před prvním kolem Klus prozradil, že favoritů má hned několik. „Volit budu někoho z kvarteta Hilšer, Fisher, Horáček, Drahoš, protože jeden je srdcem, druhej hlavou, třetí pocitem a čtvrtej je mi prostě sympatickej,“ vysvětloval před několika dny Klus.

Témata: Tomáš Klus Jiří Drahoš prezidentské volby 2018