Alena Šeredová: Těhotná v těžce zkoušené Itálii! Čeho se nejvíc bojí?

Alena Šeredová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. března 2020 8:58

Alena Šeredová žije dlouhá léta v Itálii, která je novým koronavirem těžce zkoušená. Zdravotnictví je tam epidemií zcela ochromené, ona se tam přesto chystá na jaře rodit. Má z toho strach?

Jsou to necelé dva měsíce, co Alena Šeredová na sociální síti oznámila, že se brzy stane trojnásobnou maminkou. Třetí dítě čeká s italským miliardářem Alessandrem Nasim, otcem prvních dvou je fotbalový brankář Gianluigi Buffon.

Česká modelka již dlouhá léta žije v Itálii, která je momentálně ochromena epidemií nového koronaviru. Těhotná kráska má pochopitelně strach o děti a především o nenarozenou holčičku. Není tedy divu, že má jedno velké přání.

„Čeho se obávám, je, že se situace nezlepší do konce května, kdy mám termín porodu, a rodina nebude moc se na malou přijet podívat a být tu ty první dny se mnou. To by mě mrzelo, ale i to bychom zvládli,“ přiznala webu dama.cz.

Děsit ji musí i fakt, že v porodnici, kde chce rodit, došlo k případu, kdy se personál nakazil koronavirem a skončil v karanténě. „Není to jednoduché. Upřímně na to ani nechci moc myslet a doufám, že v květnu už to bude jiné,“ nechala se slyšet.

Témata: Alena Šeredová