Jiří Suchý byl znovu v nemocnici: PRVNÍ SLOVA po návratu domů!

Jiří Suchý leží v nemocnici, navštívila ho Jitka Molavcová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2020 13:31

Jiřího Suchého v posledních týdnech začalo trápit zdraví. Legenda Semaforu skončila v březnu v nemocnici, a to nejenom jednou. Suchý v pondělí přiznal, že ho museli hospitalizovat znovu.

Jak vás stars24.cz informoval, Jiří Suchý skončil počátkem března v nemocnici, údajně kvůli vyčerpání organismu. Pak sice přišly dobré zprávy o jeho propuštění domů, jenže legendární umělec se pak záhadně odmlčel. Teď už je znám důvod.

Suchý musel být podle všeho znovu hospitalizován, dnes už se ale opět ozval z domova. „No, a vidíte! Už jsem zase jednou zpátky z nemocnice. S tím, že jsem se tam vrátil, jsem vás nechtěl otravovat,“ napsal fanouškům na facebooku. 

„Řekl jsem si, že si to sami vydedukujete z toho, že jsem odtamtud zpět. Do nemocnice jsem se vrátil, protože se mi po ní stejskalo. Ale ten návrat se mi líbí víc. A tak jsem se rozhodl, že tam už nikdy nenastoupím, že se budu odtamtud jen vracet,“ konstatuje principál Semaforu.

Příspěvek pak zakončil vtipným pozdravem. „S úctou býv. pacient, nyní rekonvalescent Jiří Suchý. (To nádherné slovo rekonvalescent si nechám vytisknout hned pod své jméno na vizitky.),“ dodal.

Témata: Jiří Suchý