Jiřina Bohdalová: Kvůli koronaviru NESMÍ VEN!

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2020 11:30

Do života Jiřiny Bohdalové výrazně zasáhla koronavirová epidemie. Legendární herečka přišla o divadlo i televizní pořad a veškerý čas tráví doma. Dcera jí totiž zakázala chodit ven.

Jiřiny Bohdalové se pochopitelně také dotkla opatření, které česká vláda vyhlásila kvůli šíření koronaviru. Před časem se sice konečně uskutečnila odkládaná premiéra hra v Divadle Na Jezerce s ní v jedné z hlavních rolí, teď ale o divadlo všichni přišli.

Legendární herečka se měla rovněž objevit v novém televizním pořadu, který ale Prima odložila do archivu na později. Po vzájemné dohodě s TV JOJ nasazuje na páteční večer místo avizované show Zlatá maska pořad Máme rádi Česko. 

Podle informací webu idnes.cz navíc Bohdalová nesmí ven z domu. Její dcera Simona Stašová serveru přiznala, že jí nedovolí vycházet. Obě herečky spolu momentálně tráví veškerý čas.

Hvězda kultovní komedie Pelíšky se snaží být v kontaktu i s jednadevadesátiletým tatínkem. Břetislava Staše sice v nemocnici navštívit nemůže, každý den si ale telefonují.

Témata: Jiřina Bohdalová Simona Stašová