Jiří Menzel: Manželka Olga ukázala, jak se brání nákaze koronavirem!

Jiří Menzel 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2020 10:13

Jiří Menzel patří z řady důvodů k lidem, kteří jsou novým koronavirem ohroženi nejvíce ze všech, proto se u něj doma hrozba nákazy nepodceňuje. Olga Menzelová ukázala, jak se nebezpečí brání.

Jiří Menzel patří do rizikové skupiny nejen kvůli věku, v únoru oslavil již 82. narozeniny, ale především kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům, které se s ním táhnou delší dobu. Slavný režisér totiž před pár lety prodělal zánět mozkových blan.

Jeho manželka Olga, která se o něj láskyplně stará, proto nepodceňuje hrozbu nákazy koronavirem. Fanouškům, kteří se zajímají o zdravotní stav jejího muže, to dala na sociální síti jasně najevo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Olga Menzelová (@olgamenzelova), Bře 21, 2020 v 2:03 PDT

Na instagramovém profilu ukázala, jak doma zodpovědně nosí roušky, aby bránili dalšímu šíření viru. „Spíchli jsme si je sami a nosíme je. Noste je, přátelé,“ vzkázala lidem Menzelová.

Příznivci se tak opět dočkali fotky Jiřího Menzela, který se v poslední době ukazuje veřejně jen výjimečně. Naposledy se manželé objevili koncem minulého roku v divadle, o čemž vás stars24.cz informoval. 

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová