Josef Laufer bojuje o život: Mají o něj strach!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2020 8:27 | Aktualizováno: 23. března 2020 15:36

O víkendu všechny překvapila zpráva o současném zdravotním stavu Josefa Laufera. Známý zpěvák šel na plánovanou operaci kolene, v nemocnici ale zůstává s daleko závažnějšími problémy. Kamarádi o něj pochopitelně mají strach.

Jak vás stars24.cz včera informoval, Josef Laufer podle dostupných informací bojuje v jedné z pražských nemocnic o život. Lékaři ho uvedli do umělého spánku poté, co mu při operaci kolene vypovědělo službu srdce. 

Pavel Větrovec, jeho kamarád a dlouholetý kapelník Karla Gotta (†80) připomněl, že zpěvák podstoupil v posledních letech několik operačních zákroků. „Myslím si, že už těch narkóz na něho bylo moc. Srdíčko totiž, pokud vím, měl jinak v pořádku,“ řekl webu blesk.cz.

„Pepík je tělem i duší sportovec. Hrál tenis, s Amforou fotbal, jsem přesvědčen, že další operaci kolene si naplánoval pouze kvůli sportování,“ myslí si hudebník. 

Větrovec také prozradil, že se s Lauferem počítá při prosincových vzpomínkových koncertech na počest legendárního Gotta. „To je samozřejmé! Doufám, že se dá Pepík do kupy,“ dodal klavírista. 

Témata: Josef Laufer Pavel Větrovec