Veronika Kopřivová šije a zlobí se: Nemusela bych to dělat!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2020 21:19

Veronika Kopřivová se také snaží pomáhat a šije roušky, kterých část nabízí lidem k prodeji na internetu. Někteří jí to ovšem vyčítají, a tak není divu, že je modelka pořádně rozmrzelá.

Veronika Kopřivová se prostřednictvím své vlastní módní značky pustila do šití roušek, kterých část rozdává a část na internetu prodává. Jak vás stars24.cz informoval, právě byznysová stránka věci se trochu vymkla kontrole. Modelka si v sobotu potřebovala odpočinout, dnes už problém zase řešila.

„Nevím, jak se situace bude dál vyvíjet, co bude/nebude za týden. Nevím, jak to budeme zvládat, protože je to opravdu náročný, pro dílnu, švadleny, pro mě a pro další lidi, co pro mě pracují a kolem roušek fungují. Já každý den kvůli rouškám najezdím 600 kilometrů,“ přiznala na instagramu.

Navzdory snaze se do ní dál někteří lidé opírají. „Snažím se pomoci, jak jen to jde, a je mi líto, že se pak najde pár lidí, co rejpou a píšou mi, proč roušky prodávám a proč je nedávám zadarmo. Jak jsem již říkala, každou várku roušek rozděluji. Mám vyhrazený počet roušek, který rozdávám (nemusela bych!),“ konstatuje bývalka Jaromíra Jágra.

Roušku od Kopřivové koupíte za necelých 150 korun, což ona sama považuje za dobrou cenu. „Pro mě to není žádný business, zanedbávám tím svoji práci, takže je to v porovnání ztráta, když si vše spočítám,“ dodala Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová