Berenika Kohoutová má jasno! Jak se teď dá dělat hudba?

Berenika Kohoutová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2020 19:22

Berenika Kohoutova má návod na to, jak by měli v dobách koronavirové epidemie dělat hudebníci novou muziku. Sama zpěvačka má naštěstí jiné starosti, a tak ji vládní opatření zatím moc netrápí.

Bereniky Kohoutové se vládní nařízení zas tolik nedotkla. Sice se věnuje herectví a hudbě, což jsou výrazně zasažené obory, ona je ale po nedávném porodu prvorozené dcery Loly na mateřské dovolené. Alespoň se zamyslela nad tím, co mohou fanoušci muziky poslouchat.

„Budou se teď holt nahrávat písničky se zvukama ptáků, míchaček, čmeláků a řvoucích dětí! A budou na sebe producenti s umělcema řvát z okna, takže se neuslyšej, každej si to udělá po svym a bude,“ konstatovala na sociální síti.

Sama se tím naštěstí moc zabývat nemusí, jelikož má plno mateřských povinností. Celou situaci ale dokáže brát s humorem. Na instagramu totiž již dříve prohlásila, že karanténu dodržuje prakticky od porodu. 

„Kámoše holt nějakej čas neuvidíme. Tak běžte se svým parťákem z karantény. Žít zdravě, to je teď důležitý. A chránit sebe a ostatní!! Tvoje rouška chrání mě, moje rouška chrání tebe,“ vzkázala lidem.

Témata: Berenika Kohoutová