Kateřina Brožová po kritice od fanoušků: Chovejte se slušně!

Kateřina Brožová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2020 18:06

Kateřina Brožová se stala terčem kritiky fanoušků kvůli údajně nezodpovědnému chování po návratu ze zahraničí. Není divu, že oblíbená herečka tento týden vystoupila na svou obranu. Co měla na srdci?

Kateřina Brožová pořádně naštvala některé fanoušky. Navzdory doporučení vlády ještě před pár dny užívala v zahraničí a po návratu do Česka odmítla doporučovanou karanténu se slovy, že ve Španělsku „byla jen na otočku“ a „je v pořádku“. Skoro to vypadalo, že hrozbu nákazy koronavirem zlehčuje.

Tenhle dojem se v týdnu pokusila zvrátit. V úterý na svém instagramovém profilu sdílela fotku v roušce s vyjádřením, že „je to prima“. Seriálová hvězda se ale ihned stala terčem kritiky ze strany některých příznivců.

Proto se rozhodla ještě jednou zareagovat, když apelovala na příznivce, aby vzali rozum do hrsti. „Milí přátelé i nepřátelé, prosím, chovejme se k sobě v této pohnuté době slušně. Neútočme,“ napsala populární herečka na sociální síti.

„Obraťme se každý sám k sobě, pomáhejme si navzájem. I pozitivní myšlení a dobré slovo dodají sílu… věřme, že brzy bude lépe,“ vzkazuje Brožová.

Témata: Kateřina Brožová