Anička Slováčková se dočkala: Poslední chemoterapie a operace!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2020 15:00

Několikaměsíční boj se zákeřnou rakovinou prsu se blíží ke konci. Anička Slováčková ještě v březnu absolvuje poslední chemoterapii a pak bude následovat ještě operační zákrok.

Letošní Velikonoce budou bezpochyby velice neobvyklé, z vyjádření povolaných osob je totiž zřejmé, že o nich dál budou platit současná opatření kvůli koronaviru. Anička Slováčková je však přesto vyhlíží.

Talentovaná herečka a zpěvačka to přiznala na sociální síti. „Těšila jsem se na tyhle Velikonoce. 30. března mám mít poslední chemo a za dva týdny na to operaci. Po Velikonocích. Mém oblíbeném svátku,“ svěřila se na instagramu.

Jarní svátky vyhlíží už od loňského podzimu. „Už v říjnu (po sdělení diagnózy) jsem si tyhle věci v hlavě uvědomovala, ale teď jak se ten čas blíží, to vím ještě víc.. Až bude vše u konce… Vlastně už teď… Cítím, že život je přes všechna úskalí a nesnáze tak nádherná věc,“ napsala.

„Já sama sobě slibuju, že si budu každého okamžiku stokrát víc vážit. Víc si jich tisknout do hlavy a udělám maximum pro to, abych si jednoho dne mohla říct: ‘Ta moje cesta, ta stála za to. Byla barevná… Někdy i jen černá, pak bílá, ale krásná a prožitá do setiny každé vteřiny. Vážila jsem si každého dne, každého stromu, každého člověka a rozdala i přijala při ní spoustu lásky,’“ dodala Slováčková. 

Témata: Anna Slováčková