Marek Ztracený na útěku domů: Na Mauriciu už umírají lidé!

Marek Ztracený 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2020 12:32

Marek Ztracený si po dvou velkých koncertech vyrazil na dovolenou a nemohl vědět, co se začne po celém světě dít. Lidé už umírají i na ostrově Mauricius, kde se s rodinou nachází.

Situace na ostrově Mauricius, kde s rodinou uvízl Marek Ztracený, se dál komplikuje. Ačkoliv si oblíbený hitmaker ještě v týdnu pochvaloval, že tam není ani jeden nakažený. V sobotu už ale země oznámila první úmrtí způsobené koronavirem. 

Jak vás stars24.cz informoval, Ztracený už oznámil, že vyřešil otázku návratu domů do České republiky, a to navzdory přeplněným letadlům. „Sehnal jsem poslední letenky před uzavřením Emirates do 1. 7. a odlétáme příští týden,“ nechal se slyšet.

Zajímavé je, že z jeho profilu zmizel pár dní starý „provokativní příspěvek“. Co v něm zpěvák psal? „Je to zatím takové ‘příjemné’ drama.. sice se nám cesta domů čím dál tím víc vzdaluje a ten pocit nejistoty ve mně hlodá, ale jsme pohromadě i s mými rodiči na jednom z nejhezčích ostrovů vůbec, kde k dnešnímu dni hlásí 0 nakažených,“ psal Ztracený.

 „Hltám a sleduji, co se děje u nás, a i když jsme o 10 000 km dál v myšlenkách, jsme s vámi doma,“ dodal ještě.

Témata: Marek Ztracený